1100m2

 Dé Rolf Benz winkel van
Oost-Nederland


Alle onderstaande modellen van Tonon staan in de showroom van Volta51 wonen in Zevenaar. De stoelen zijn in diverse kleuren en poten leverbaar. Kom eens rust op uw gemak de mooie artikelen in onze showroom bekijken.

Bekijk onze Tonon collectie

Tonon Concept

De gastvrije lijn van Concept is ook verkrijgbaar als kruk, die de vorm van een comfortabele zitting behoudt, voor verschillende doeleinden. Het integrale polyurethaanmateriaal, waarmee de carrosserie is gemaakt, biedt uitzonderlijke technische prestaties, zoals duurzaamheid, gemakkelijk te reinigen en respect voor de voorschriften van internationale klassen van brandwerendheid.

Tonon Marschmallow


Marshmallow is een lichte en harmonieuze stoel, met een ronde vorm en een buitengewoon onderscheidend design. De extreem ergonomische en knusse schaal heeft een nieuwe, ongewone zachtheid in de bovenrug gekregen. Dankzij het onderzoek en de tests op de integrale PU soft touch, Het is Tonon gelukt om het metalen frame in dit deel van de rugleuning weg te werken, waardoor een zeer aangenaam effect ontstaat, als een marshmallow. Soft touch light is een extreem resistent en waterdicht materiaal, 100% hygiënisch, niet giftig en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.
 
Tonon Moon

The Moon Collection geeft uitdrukking aan de passie van ontwerper Mac Stopa voor organische vormen.De Moon fauteuil verbindt de rugleuning met de armleuningen en wordt één met de zitting, waardoor een open ruimte in de rugleuning van de stoel ontstaat die eruitziet als een halve maan. In de Full Moon-versie, met iets royalere afmetingen, herinnert het ontwerp aan de bolvormige volheid en verwelkomt het lichaam alsof het het omarmt. Naast de gewatteerde versie zijn Little Moon en Moon ook verkrijgbaar in integraal zacht aanvoelend polyurethaan met discrete kleuren of heldere tinten die hun vorm versterken.   


Tonon Step

Het gebruik van verschillende bekledingsopties voor deze collectie zorgt voor een unieke en speciale look, van de meest klassieke texturen, elegant en formeel, tot de moderne met fellere kleurtinten. De eenvoud van de vormen beantwoordt aan de behoefte om een product te creëren waarvan het ontwerp flexibel is en zich kan aanpassen aan verschillende soorten ruimtes: van formele omgevingen tot familiale sferen, als zitplaats voor een restaurant of eetkamer van een privéwoning; voor bars, cafés, kantoren en studio's. De essentie van de "Step" harmoniseert met de omgeving.

Tonon Quo

De Quo stoel is zorgvuldig gestoffeerd met speciaal geselecteerd leer en stoffen. Verder wordt de draaiing in de vorm van de rugleuning versterkt door de naden waardoor het lijkt alsof het door kunst is gemaakt.


 Tonon Up chair

De stoel "Up" heeft kronkelige en lichte vormen dankzij de uitgebreide armleuningen: dit maakt hem uiterst veelzijdig voor woonomgevingen, of het nu de woonkamer, slaapkamer of thuiskantoor is, of horecaomgevingen, zoals een restaurant of hotelkamer. De "soft touch"-versie heeft de schaal van integraal polyurethaan, een materiaal dat kracht en zachtheid kan combineren. Het is verkrijgbaar in 15 kleuren. Het fabricageproces bestaat uit een spuitgietmatrijs voor het hele lichaam, die vervolgens met de hand wordt afgewerkt. Polyurethaan houdt geen vocht vast en creëert een omgeving die vijandig staat tegenover de verspreiding van bacteriën. Daarnaast is het brandveilig, niet vervormbaar en vraagt het weinig onderhoud. Door de bleekreinigingstest te doorstaan, bieden we u vandaag meer dan ooit een kwaliteitsvolle, resistente en gemakkelijk te reinigen stoel aan.
 

Tonon Up chair - barkruk


Ontworpen om het gevoel van een lichte zitplaats te geven, dankt de "Up" zijn naam aan In de open ruimte van het huis, voor een snel ontbijt in de ochtend of voor een aperitief voor het diner aan het eind van de dag, samenkomen in aangenaam gezelschap.

Tonon River Stone


We kunnen het opnemen in het zwembad van een SPA, in de testcabines van een modewinkel, in een moderne schoenenwinkel, in de faciliteiten die de verjaardagen van jonge kinderen organiseren, in bars en cafés en overal waar het belangrijk is om een kans te bieden om
zitten.