1100m2

 Dé Rolf Benz winkel van
Oost-Nederland


Alle onderstaande modellen van Rolf Benz zijn in de showroom van Rolf Benz Studio Zevenaar te vinden. De banken zijn in diverse opstellingen, stoffen en zithoogtes in de winkel te zien en te bestellen. Bij Rolf Benz Studio Zevenaar slaagt u voor een lekkere bank tot volledig ingerichte luxe woonkamer. 

Banken

  1.  

Rolf Benz 310

Veelzijdig minimalistisch.  Met zijn minimalistische vormgeving brengt de Rolf Benz bank 310 als compacte losse bank elke purist gegarandeerd in vervoering. Daarnaast en valt daarnaast op door zijn aanpassingsvermogen. De Rolf Benz 310 kan heel eenvoudig aan uw woonruimte en woonstijl aangepast worden. U kunt kiezen uit 4 bankbreedten, 5 combinatiemodellen, 2 zithoogten en 2 pootuitvoeringen. En de bijpassende voetenbank is de perfecte aanvulling.

Rolf Benz 322

Klassiek comfortabel. De bank Rolf Benz 322 trekt altijd meteen de aandacht. Zowel in grote als kleine ruimtes vormt de bank overal de ideale basis voor stijlvol wonen en woongenot. De compacte basis en de zachte lijnen van de Rolf Benz 322 bank laat zich waarschijnlijk het beste omschrijven als een spel van tegenstellingen. Harmonisch gaan de schuin geplaatste, markante aluminium poten op in de gebogen zijdelen. Het resultaat: een spannend design voor weergaloze ontspanning.Rolf Benz Aura

Tegenwoordig zijn flexibiliteit en aanpassingsvermogen belangrijk. Daarom past de Rolf Benz AURA bank perfect bij deze tijd. De bank geschikt voor grote en kleine ruimtes, als losse bank en zitgroep, voor gezellige avonden en voor bezoek. De bank is gemaakt om er alles mee te doen wat belangrijk voor iemand is: relaxen, lezen en met dierbaren bij elkaar zitten.

Rolf Benz Cara

Cara toont karakter.  Aan de eerste generatie van dit sierlijke systeemprogramma hebben velen hun hart al verloren. Naast de elegante verhoudingen maar ook vanwege de veelvoud aan opstelmogelijkheden en innovatieve comfortfuncties. Dankzij nieuwe designideeën is de CARA nu nog aantrekkelijker, eigentijdser en voorzien van nog meer verborgen talenten.
De Rolf Benz CARA bank kan elke wens vervullen. 

Rolf Benz Ego

De Rolf Benz bank EGO is voor u en uw wensen. Het aantal combinatiemogelijkheden is indrukwekkend. Elke bank is door de enorme keuze in stoffen en leersoorten een uniek exemplaar. Van klein appartement tot royale loft: de Rolf Benz EGO biedt u perfect zitcomfort in elke denkbare vorm. 

Rolf Benz Jola

Een prettige zitdiepte, lounge-achtige bekleding en elegantie, de Rolf Benz JOLA heeft alles in huis voor ontspannen gesprekken. Deze losse bank of combinatiebank met slanke gevormde arm- en rugleuningen weet optisch te overtuigen. Door de verschillende maten van elementen zijn talloze indelingen mogelijk. De Rolf Benz JOLA valt vooral op als tweedelige combinatiebank in de ongewone, gebogen lopende variant.
 

Rolf Benz Kumo

Plof neer in de luchtig en zachte stoffering van de Kumo bank en vergeet tijd en ruimte. Rolf Benz KUMO houdt van afwisseling. Of hij nu vrij in de ruimte staat of vlakbij de muur – combineer verschillende bank elementen, kussens, bekledingen, kleurvarianten en salontafels voor uw persoonlijke feel good oase.


Meer informatie

Rolf Benz Linea

De Rolf Benz LINEA combineert een helder design met ongeëvenaard zitcomfort. Of u nu kiest voor een losse bank of hoekbank, de Rolf Benz LINEA overtuigt door zijn heldere, puristische design. Dit is een uniek meubel: een ware favoriet onder individualisten. Samen met de comfortabele fauteuil en de bijpassende voetenbank maakt dit meubel van elke huis een thuis.

Meer informatie

Rolf Benz Liv

De Italiaanse designer Luca Nichetto heeft met de Rolf Benz LIV een productwereld gecreëerd, dat heel veel ruimte biedt voor inspiratie. Voor u alleen, voor goede vrienden of de hele familie. Rolf Benz LIV past zich aan, aan uw woonconcept en biedt met zijn verschillende vormgevingsmogelijkheden vele unieke combinaties uit extra klasse en comfort.

Rolf Benz Nuvola

Het comfortsysteemprogramma Rolf Benz NUVOLA combineert vrijheid met nonchalance en transformeert beide in een gevoel om beet te pakken en te genieten. Een groot aantal vrij te combineren, afzonderlijke elementen biedt u de ruimte om al uw ideeën in een stijlvaste ambiance te realiseren.

Meer informatie

Rolf Benz Onda

Waar vrijheid zich thuis voelt. De Rolf Benz ONDA is een organisch gevormde bank. Een plek waar men tijd voor zichzelf vindt. Tijd om datgene te doen waar men zin in heeft. Rolf Benz ONDA is een bank in vele elementen in organische vormen. Door de vele keuzemogelijkheden kunt u uw heel persoonlijke wensen  in vervulling laten gaan.

Meer informatie

Rolf Benz Volo

Trekt de aandacht en verliest die niet meer. Ontdek een nieuwe kijk op het leven en geniet met de Rolf Benz VOLO bank. U krijgt het heerlijke gevoel van luxueuze lichtheid en maximaal comfort. De elegante compositie van uiterst zachte kussens, een fijn bekleed frame en sierlijke poten lijkt in de ruimte te zweven. De Rolf Benz VOLO kan door vele opstelmogelijkheden optimaal aan individuele wensen worden aangepast en is gemaakt voor een flexibel leven.

Meer informatie

Fauteuils & Stoelen

Rolf Benz 383

Tegenstellinge trekken ons aan. 
De fauteuil Rolf Benz 383 gemak een spagaat tussen kussenachtig comfort en modern minimalisme. De organische en soepel gestoffeerde zitting wordt door een kruisvoet gedragen en geeft de stoel een slanke en tegelijkertijd gemoedelijke uitstraling, de ideale plek voor zorgeloze uren. 

Rolf Benz 384

Eiland van rust. De sierlijke fauteuil Rolf Benz 384 met zijn markante biesnaad en buikachtige vorm is een rustpunt, dat tot lezen en ontspannen uitnodigt. Hij past in kleine tussenruimtes maar ook in royale woonomgevingen en past in vrijwel alle inrichtingsstijlen en materialen. Helemaal bekleed, zonder zichtbare constructie, kan hij door de keuze van de overtrek heel persoonlijk worden geïnterpreteerd. 

Rolf Benz 394

Zichtbaar licht. Voelbaar zacht.
Een liefdesverklaring aan het zitten, dat is de Rolf Benz 394. Een elegante fauteuil die zowel in een groep alsook als vrijstaand, los meubel een goed figuur slaat. Zijn optische charme ligt in het samenspel van de met stof of leer beklede volumineuze bekleding met het filigrane draadframe. 
 

Rolf Benz 50

Extra comfort - alleen voor mij.
De bijzonder comfortabele fauteuil Rolf Benz 50 valt, net als de gelijknamige bank Rolf Benz 50, op door een nieuw soort gevouwen, doorgestikte naad en zeer fraaie koffernaden. Hij kan met een bijpassende voetenbank worden gecombineerd. De stoel is ook met hoge rugleuning verkrijgbaar. De stoel staat op een stervoet in verkeerzwart, matchroom of glanzend chroom.

Rolf Benz 594

Iconisch statement
De fauteuil met hoge rugleuning Rolf Benz 594 is een blikvanger en een comfortabel in één. De zachte ronde lijnen van het ontwerp zijn het voorproefje op een zeer zachte, nonchalante zitting. Door de fijn uitgebalanceerde rugwelving wordt u helemaal omgeven door comfort – een echte lievelingsplek.

Rolf Benz 684

Heerlijk onconventioneel.
De Rolf Benz 684 is een uitgesproken onconventionele fauteuil. Door de spannende kleur- en materiaalcombinaties en door de verschillende bekledingen voor zit- en rug gedeelte wordt deze een bijzondere attractie in uw woonkamer. De Rolf Benz 684 staat op een draaibare voet, die u in een groter gezelschap mobiliteit en bewegingsvrijheid geeft.

Rolf Benz Meg

De tijd vergeten op een tijdloos ontwerp.
Nog nooit was achteroverleunen zo aantrekkelijk. De fauteuil Rolf Benz Meg combineert het beste uit twee werelden. Deze comfortabele loungechair kent een ongeëvenaarde ergonomie en is tegelijkertijd stijlvormend. Hij biedt niet alleen uw rug een ondersteuning, maar creëert door zijn tijdloze uitstraling ook een statement in elke omgeving.
 

Rolf Benz 600

Een nieuwe klassieker.
De Rolf Benz 600 is de wedergeboorte van de klassieke kuipstoel in een nieuwe, frisse look. De vele vormgevingsopties en optionele draaifunctie laten ruimte voor uw eigen smaak en zorgen ervoor dat de Rolf Benz 600 in de meest uiteenlopende inrichtingen thuis is.


 

Rolf Benz 620

Geheel naar uw smaak. 
Met de Rolf Benz 620 stoel, eetkamerbank en barkruk bieden wij u individuele oplossingen voor zitmeubels aan eettafel en bar. De stoel stelt u helemaal naar uw eigen smaak, uw ergonomische voorkeuren en uw beschikbare ruimte samen.


Rolf Benz 650

Elegantie en innovatie die in elkaar grijpen. 
De Rolf Benz 650 is een elegante stoelen met een uitzonderlijk aanpassingsvermogen, waarbij vorm en functie hand in hand gaan. Het design is namelijk geïnspireerd door twee handen die in elkaar grijpen. De mooi gevormde houten schalen van naar keuze eiken of notenhout zorgen voor een optimaal zitcomfort en rusten naar gelang de wensen van de klant op een in dezelfde houtsoort uitgevoerd onderstel met ovale poten of op een bevallig, hoekig onderstel van stalen buis. 

Rolf Benz 651

De grote kunst van het zitten. 
Comfortabel en licht, discreet, elegant, puristisch en tegelijkertijd luxueus. Dat is de Rolf Benz 651 stoel. Het afgezette zitkussen blijkt daarbij een ware kunstgreep te zijn, want ondanks de zachte zitting doet de stoel verfijnd aan en zorgt deze voor een perfect uitgebalanceerd design.

De stoel - met of zonder armleuning - werd voor aangenaam en stijlvol samenzijn gecreëerd. 

Rolf Benz 7800

Concentratie op het wezenlijke.  
De stoel Rolf Benz 7800 beperkt zich tot het wezenlijke: uitstekend zitcomfort en een opvallend design. Hierdoor heeft de compacte stoel de uitstraling van een sculptuur. De geraffineerde constructie maakt het mogelijk dat de oogstrelende stoel vrij kan meebewegen en deze ondersteunt daarmee zowel een ergonomisch verantwoorde rechte zithouding als ontspannen achteroverleunen.


Salontafels

Rolf Benz 8710

Moderne Salontafel

Afmetingen: 80 x 80 cm of 120 x 80 cm
Hoogte: 38 cm

Blad:
transparant glas, emperador extra of
calacatta glad

Metalen frame:
hoogglans verchroomd, parelmat gelakt ,
RAL 9017 verkeerszwart of RAL 7022 umbragrijs

Rolf Benz 8770

Trendy salontafel in verschillende kleuren.

Hoogte 40 cm, diameter 42 cm (rond)
Hoogte 30 cm, diameter 80 of 95 cm (rond)

Blad:
Parsolglas of gelakt glas achterzijde RAL 9017 Verkeerszwart, RAL 7022 Ombergrijs of Keramische plaat Calacatta glad of Emperador

Onderstel:  
Staal gelakt RAL 9017 Verkeerszwart,
RAL 7022 Ombergrijs

Rolf Benz 902

Bijzettafel
Afmetingen:  Hoogte 47 cm: 40 cm

Stalen onderstel:
1. Glad mat gelakt in RAL 9017 verkeerszwart of RAL 7022 umbragrijs of
2. Fijne structuur mat gelakt: Marrone metallic

Inlegblad:
Natuursteen, gelederd: Graphite Brown of  Carrara of Transparant glas aan de onderzijde gelakt: RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 umbragrijs of Marrone metallic

Rolf Benz 927

Mobiele, lichte bijzettafel in verschillende kleuren en twee hoogten

Afmetingen:  Hoogte 43 cm of 50 cm; Ø 40 cm

Blad:
  Plaatstaal (3 mm): RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 umbragrijs of Marrone metallic.

Onderstel:  
Massief hout, transparant gelakt: eiken, eiken zwart gebeitst of Amerikaans notenhout.

Rolf Benz 942

Trendy bijzettafel in verschillende kleuren.

Afmetingen: Hoogte 42,5 cm en 38 cm (rond)

Onderstel is van staal, ronde buis en gepoedercoat in de kleur:
RAL 1020 olijfgeel,
RAL 7022 umbragrijs,  RAL 8004 koperbruin,
RAL 9003 signaalwit, RAL 7001 zilvergrijs,
RAL 3012 beigerood of  RAL 9017 verkeerszwart, RAL 5004 zwartblauw of Marrone metallic

Rolf Benz 973

Mobiele en lichte bijzettafel in verschillende kleuren.

Afmetingen: Hoogte 45 cm en 40 cm (rond)

Blad is van glad staal en mat gepoedercoat:
RAL 8019 grijsbruin, RAL 9003 signaalwit,
RAL 5020 oceaanblauw, RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 umbragrijs, RAL 5004 zwartblauw,
RAL 7003 mosgrijs, RAL 8002 signaalbruin of Marrone metallic

Lus: kernleder, donkerbruin

Onderstel:
Massief hout transparant gelakt: eiken, eiken zwart gebeitst od Amerikaans notenhout.

Rolf Benz 985

Salontafel
Afmetingen: 120 x 80, 80 x 80 of 140 x 100 cm
Hoogte: 35 cm

Blad:
Massief hout, transparant gelakt: eiken, eiken zwart gebeitst of Amerikaans notenhout. Fineer van echt steen gelakt.
Parsolglas grijs of brons


Bijzettafel
Afmetingen: 80 x 39 cm
Hoogte: 43 of 45 cm

Blad:
Massief hout, transparant gelakt: eiken, eiken zwart gebeitst of Amerikaans notenhout. Fineer van echt leisteen gelakt of parsolglas grijs of brons

Onderstel:
Staal, gelakt in zwart briljant of marrone metallic