1100m2

 Dé Rolf Benz winkel van
Oost-Nederland


Alle onderstaande modellen van Hülsta zijn in de showroom van Volta51 wonen in Zevenaar te vinden. De onderstaande kasten van hülsta zitten in een flexibel programma waarbij de kast aan u wensen worden aangepast. Leverbaar in vele kleuren en afwerkingen. Bij Volta51 wonen slaagt u voor een mooie kast tot een volledig wandmeubel aan uw wensen aangepast. 

Bekijk onze hülsta collectie

hülsta Gentis

Hartstochtelijk anders – dat is hülsta GENTIS. De extravagante designmeubelserie van hülsta kent het geheim van aantrekkelijke contrasten: sterke contrasten zorgen voor een diepe spanning, vooral de combinatie van fijne lak en hout in een natuurlijke kofferbaklook en onberispelijk chroom. Krachtige originaliteit ontmoet moderne elegantie. Op deze manier creëert hülsta GENTIS de emotionele verbinding tussen de stedelijke levensstijl in de metropolen van deze wereld en de ruige, originele charme van eenzame bossen.

hülsta Neo

Neo combineert veel verschillende rasterelementen in verschillende afmetingen tot een harmonieus geheel. De verscheidenheid aan typen wordt aangevuld met standaardelementen zoals lage, zij- en hoge planken, een zijpaneelsysteem en panelen. Afdekplaten in verschillende materialen verfijnen de wooncombinaties.

hülsta Mega

Geen enkele ruimte is te groot of te klein, te hoog of te laag, te klassiek of modern, te licht of te donker voor Mega-Design. Het buitengewone kastsysteem staat voor alles open. De verschillende elementen en fronten worden tussen of voor de staanders gepland. Dit resulteert in een breed scala aan ontwerpmogelijkheden: van een licht, open tot een compact, gesloten ontwerp. Optische variaties zijn mogelijk met de verschillende hout-, lak- en aan de achterkant gelakte glasuitvoeringen. Elke combinatie is mogelijk en leidt zo tot een stijlvol en zeer functioneel resultaat.

Andere accessoires zijn LED-verlichting, reling met ladder, boekenbruggen, kabelgoten en andere doordachte details, die talloze mogelijkheden bieden voor individuele kast-wooncombinaties.