1100m2

 Dé Rolf Benz winkel van
Oost-Nederland


Alle onderstaande modellen van FSM zijn in de showroom van Volta51 wonen in Zevenaar te vinden. De stoelen zijn in diverse stoffen en leersoorten in de winkel te zien en te bestellen. Bij Volta51 wonen slaagt u voor een lekkere fauteuil tot volledig ingerichte luxe woonkamer. 

Bekijk onze FSM collectie

FSM Hardy

Neem een pauze: in onze nieuwe fauteuil wordt de korte pauze een lange herstelfase. De FM-136 belooft met zijn speciaal ontwikkelde diepe ontspanningshouding ontspanning, zitplezier en comfort. De verborgen voetensteun kan met een enkele beweging worden uitgeklapt en door de wipfunctie kunnen je voeten ook gaan liggen en ontspannen. De comfortabele relaxfauteuil nodigt uit tot verpozen - in deze fauteuil is het motto: leun achterover, leg je voeten omhoog en ontspan! Dankzij het slanke voetenframe en het extra draaimechanisme kan de relaxfauteuil in veelzijdige ontspanningsposities. De FM-136 combineert op elegante wijze vorm, functie en design tot een ideale plek voor een kort dutje, ontspannen, tv kijken of lezen. Of wil je er even helemaal tussenuit en opstaan? Jij beslist.

FSM Pavo

De multifunctionele fauteuil. Pavo heeft vele facetten, of het nu een elegante zijfauteuil is of een comfortabele relaxfauteuil met opmerkelijke functies. Pavo dankt zijn veelzijdigheid aan het speciaal door FSM ontwikkelde mechanisme. De in hoogte verstelbare, opklapbare hoofdsteun en extra lange voetensteun zorgen voor een uitzonderlijk comfort. Een hellingverstelfunctie biedt in combinatie met het draaiende frame nog meer comfort en maximale flexibiliteit.

FSM Shelby

Deze fauteuil is gebouwd voor zalige ontspanning en dankt zijn naam aan zijn constructieve ontwerp: een harde schaal met een zachte en gezellige kern met handige zitverstelling. Met zijn nieuwste creatie heeft ontwerper Georg Appeltshauser zijn aandacht gericht  op comfort en sierlijke elegantie: de weelderige bekleding van de stoel vormt een intrigerend contrast met de slanke uiterlijke lijnen. De stoel kan 360° draaien en biedt een indrukwekkende kantelhoek van 17 graden. Wanneer de slanke, verborgen beensteun volledig is uitgeschoven, biedt de Shelby een indrukwekkend royale zithoek. Of het nu gaat om een voortreffelijke mix van verschill ende leerkwaliteiten of in combinatie met een uitgelezen stof, of het nu in effen of gebroken kleuren is, de bekledingsmaterialen kunnen worden gekozen om ervoor te zorgen dat de Shelby aan ieders persoonlijke eisen voldoet.